Declaració d’accessibilitat

La Declaració d’Accessibilitat Web amb etiquetatge i el plugin One Click Accessibility (OCA) garanteix que els usuaris del nostre lloc web gaudeixin duna experiència de navegació sense obstacles. L’etiquetatge i el plugin OCA proporcionen un entorn de navegació que és fàcil de llegir i entendre per als usuaris amb discapacitat, inclosos aquells amb problemes visuals, auditius, físics, cognitius i d’aprenentatge. L’etiquetatge i el plugin OCA proporcionen eines per millorar l’accessibilitat, incloses les següents:

Declaració d’accessibilitat HTML

L’etiquetatge html de la pàgina web inclou etiquetes de títol, capçaleres, llistes, etiquetes d’imatge i enllaços. Aquestes etiquetes proporcionen una estructura a la pàgina web perquè els usuaris amb discapacitat puguin navegar pel contingut de manera més fàcil.

Plugin OCA

El connector OCA proporciona eines per millorar l’accessibilitat per als usuaris amb discapacitat. Aquestes eines inclouen una opció per ampliar la mida del text, una opció per llegir el contingut en veu alta, una opció per canviar els colors de fons i lletres, una opció per canviar els temps d’espera i una opció per deshabilitar els efectes d’animació . Aquestes eines permeten als usuaris personalitzar el contingut a les vostres necessitats per a una millor experiència d’usuari.
Ves al contingut