Projecte

BANYS

Un habitatge necessita tots els complements per poder donar-li la màxima comoditat i confort i pocs espais han de ser més funcionals que el bany.

Un lloc on sentir-nos a gust per netejar-nos, dutxar-nos i arreglar-nos, on és molt important escollir les peces adequades per tenir-lo ben organitzat.

Cal també combinar bé els materials de terra i parets, trobar-ne l’harmonia per buscar la sensació de neteja i pulcritud que necessita quest ambient. 

Especialistes en reformes integrals

Som especialistes en reformes integrals, buscant i remenant totes les solucions possibles per optimitzar l’espai al màxim.

Disposem d’una amplia gamma de mobiliari de tots els estils, acabats i preus per adaptar-los als teus gustos i necessitats.

A més oferim el servei d’assessorament i elecció de materials. T’acompanyem als punts de subministrament i t’ajudem a triar les rajoles i revestiments que més encaixin amb el projecte i que s’adeqüin al teu pressupost. 

Posa imaginació

Et proposem que li posis imaginació, el bany és un lloc per experimentar i on tenim l’oportunitat de provar coses noves i crear espais més divertits i dinàmics. No ens agrada veure banys convencionals que només responguin a les necessitats bàsiques, sinó que ens agrada pensar en ells com a espais d’oci i relax on el disseny afegeix valor a les accions quotidianes. 

Skip to content