Projecte

CLINICA DENTAL MONTSIÀ

Quan el client va adquirir aquest local era conscient de que calia fer-hi una reforma integral per a destinar-lo al seu nou us, la Clínica Dental Montsià a Amposta.

Era un espai antic i completament buit per tant, partíem des de zero per fer-ne la distribució.

Calia fer un projecte que resultes atractiu als clients i que, al vegada, tingues la funcionalitat necessària per poder treballar-hi de forma adequada amb ambients molt ben definits.

La distribució, per tant, està feta de forma que la zona d’atenció al client queda en un extrem i a primer pla, mentre que a l’altre costat hi ha els gabinets de treball disposats de forma continua al llarg del passadís central. Al fons del local queden les zones privades i el magatzem.

La recepció, el lloc de benvinguda, te una gran importància per generar una bona primera impressió.

El mostrador

Fet a mida que combina fusta i color blanc, s’enllaça amb el rètol amb el nom de l’empresa realitzat en ferro de color negre i la jardinera inferior acaba de tancar la composició omplint l’espai de vitalitat i frescor. Una gran mampara de vidre amb perfilaria negra separa aquest zona de la sala d’espera.

El passadís que condueix al diferents gabinets, esta pintat amb el color blau corporatiu i les senyalitzacions de cada box estan realitzades amb panells de fusta retolats mantenint la combinació de colors de la recepció.

Tot plegat és un ambient tranquil i elegant que fuig de les clíniques dentals convencionals.

Skip to content