Projecte

La cuina, el cor de la casa

La cuina és el cor de la casa, però, cuidem com es mereix un òrgan tant important de la nostra llar? 

Amb una llarga trajectòria professional, son moltes les cuines que hem realitzat durant els anys i com especialistes en interiorisme t’ajudem a trobar la millor solució per aquest espai, ja sigui en obra nova o en reforma.

Cuina

Allargades, quadrades, en paral·lel, lineals, amb barra, cam illa central, obertes… hi ha tantes cuines com possibilitats. La distribució de la cuina pot ser molt variada però sempre cal adaptar el disseny a l’espai amb que contem, no hi ha una regla que puguem aplicar sempre.

Treballem de formes diferents

Treballem de formes diferents i sempre partint de la base del disseny: Per un costat disposem de marca pròpia i un equip de professionals altament qualificat per dur a terme el teu projecte. Així com també t’oferim el servei d’ajuda i assessorament en elecció de materials i acabats, t’acompanyem als punts de subministrament i t’ajudem a triar les rajoles i revestiments que més encaixin amb el projecte i que s’adeqüin al teu pressupost.

Distribució de l’espai

I per l’altre costat, també podem ajudar-te en la distribució de l’espai i els acabat per a que tu li puguis transmetre al teu subministrador de confiança.

A la cuina compartim els millors moments del dia i és un lloc per fer vida i socialitzat. No hi ha res més terapèutic que cuinar per algú o cuinar junts. 

Ves al contingut