Projecte

REFOMA DE LA CASA DE L’AVIA

Aquest projecte tracta de crear la llar per a una parella jove d’Amposta amant de la rebosteria donant-li una nova vida a la casa de l’avia .

El que més m’agrada com a interiorista és tenir clients que venen a mi per buscar solucions sense una idea preestablerta, obrint les portes del que serà casa seva donant llum verda a tota la pluja idees i propostes que vinguin a la ment i que hem transmeti el projecte.

El sostre

Quan vaig visitar l’espai per primera vegada el que més hem va cridar l’atenció va ser el sostre, tot un seguit de cornises i motllures adornaven totes les estances donant-los un aire especial. Els clients volien retirar-les però hem va semblar una llàstima despendre’ns de tot aquest treball artesanal és per això que vaig proposar reparar-les i reinventar-les per donar un aire neoclàssic al projecte. El resultat final és el que marca la diferencia de l’habitatge.

una sola estança

Un altra proposta va ser crear una sola estança de cuina-menjador i sala d’estar per generar un ambient on interactuar amb la parella o la família. Per aquest motiu és van retirar totes les parets que fragmentaven les antigues estances de cuina, menjador i rentador per crear un únic lloc on tot flueixi de forma natura i agradable.

Una llar jove i atrevida

Amb un terra continu de parquet sintètic i parets, sostres i portes en color blanc vàrem preparar una caixa neta i neutra per poder vestir-la després amb aplicació de colors diferents i atrevits. És el cas del bany de cortesia amb un color blau petroli intens i un mirall fins al sostre que li dona profunditat. O també el dormitori i el vestidor amb mobiliari amb tocs de verd.

Una llar jove i atrevida a la vegada que funcional i elegant.

Skip to content