Projecte

REFORMA UNIFAMILIAR C & J 

Quan els clients van adquirir aquest habitatge unifamiliar tenien clar que calia donar-li un nou aire. Deixar enrere l’escènica dels antics propietaris i convertir-lo en la seva nova llar.

Presentava una zona de dia y una zona de nit molt definides i estructurades per la qual cosa no va ser necessària cap nova distribució. Si calia però, perfilar alguns detalls arquitectònics, substituir el paviment que estava en mal estat i reformar íntegrament la cuina i els dos banys a més d’escollir i ubicar el nou mobiliari.   

Sala d’estar

Hi havia un espai per xemeneia oblidat que es va transformar per convertint-la en l’element protagonista i donar-li la importància i utilitat que mereixia.

Els dos nivells del terra de la sala d’estar permetien zonificar-la però a la vegada deixaven molts espais buits. Un d’ells va servir per posar-hi una llibreria que vesteix la paret i plena l’espai i l’altre per posar-hi la televisió. 

La zona del menjador

En aquesta zona del menjador la fusta natural te presencia i tot gira al voltant dels seus nusos i les seves formes. Els tocs en color negre combinen amb la perfilaria de les portes de tancament de la cuina.

Per al bany general es va buscar una solució vistosa i funcional. La paret principal es va revestir amb peces de porcellànic de diferent format a joc amb el taulell del moble del mateix material i amb lavabo integrat. La resta de parets es van revestir amb microciment d’un to suau. 

El bany de matrimoni

El bany necessitava una reforma més important. Calia aïllar-lo de l’habitació principal per donar-li intimitat i necessitava una millora en il·luminació i distribució ja que tot i les seves dimensions li mancava personalitat. 

La nostra proposta va ser pintar totes les parets de blanc i donar rellevància a la paret dels lavabos revestint-la amb el mateix material que el paviment però utilitzant peces pre-tallades amb diferents formats. Un bonic moble en fusta i una banyera exempta de resina van fer la resta.

Skip to content