Projecte

UNIFAMILIAR A & P

Lluminositat i calidesa, aquest és el concepte general del projecte i les premisses bàsiques dels clients. Un habitatge de nova construcció situat al Delta de l’Ebre per a una parella jove amb ganes de gaudir de la seva nova llar. 

Un assessorament complet amb elecció de materials, distribució i subministrament de mobiliari. El resultat final una caixa neutra, tranquil·la, fresca i elegant vestida amb tocs càlids com la fusta i el color crema.

La cuina principal de la firma DICA està íntegrament dissenyada i subministrada per nosaltres. Gira al voltant d’una gran zona de treball central amb taula al mateix nivell. Un espai on moure’s resulta fàcil i còmode amb una zona d’aigües a la part posterior amb columnes fins al sostre i electrodomèstics integrats, un bon lloc on gaudir cuinant.

Joc de portes corredisses

Un joc de portes corredisses permet anar obrint i tancant els espais fragmentant-los segons les necessitats del moment. Zona de dia i zona de nit comunicades per un ampli vestíbul unit a un petit pati interior que a la vegada dona llum a la sala d’estar i l’estudi. 

El dormitori principal, amb la banyera exempta com a peça estrella queda comunicat amb el vestidor i el bany per dues portes corredisses dissenyades i realitzades amb perfilaria de ferro lacat negre. Amb l’elecció de vidre quadriculat aconseguim transmissió de llum i a la vegada intimitat.

Planta inferior

La planta inferior de l’habitatge està destinada a garatge i magatzem però en un extrem s’hi ha dissenyat una petita sala per celebracions que en un futur comunicarà amb el jardí i la piscina. Equipada amb un banc de treball bàsic i una xemeneia/barbacoa, crida l’atenció per la gran taula central per a dotze comensals en fusta massissa de pi i el color verd argila dels armaris de la cuina. Amb llums molt peculiars i tocs decoratius en negre hem creat una combinació molt deltaica.

Una casa feta per gaudir amb la parella i els amics. 

Skip to content