Projecte

UNIFAMILIAR M & J 

En aquest projecte d’unifamiliar de nova construcció vam estar a peu d’obra des de l’inici fins al final. Acompanyant i guiant als clients amb la distribució, els materials, els colors i els mobles. Cuidant fins l’últim detall.

L’habitatge està distribueix en tres plantes: planta baixa amb l’accés, planta primera amb la zona de nit i planta segona destinada a zona de dia.

Ubicat al mig de la primera planta, amb una gran taula central i prestatgeries metàl·liques, el despatx no només compleix amb la seva funció, sinó que serveis de distribuïdor per separar l’espai de les filles del dormitori principal.

El bany de matrimoni

Te un revestiment de morter a la calç a la zona dels lavabos, mentre que per a la zona de dutxa vam utilitzar un gres porcellànic.

L’armari de gran capacitat i fet a mida, crea una sensació de continuïtat interrompuda només per la porta corredissa que separa les dues zones i que està realitzada amb perfilaria de ferro i vidre quadriculat per deixa passar la llum però a la vegada dona intimitat. Els tocs de fusta acaben de donar-li calidesa.

El menjador i la cuina

Ubicats a la planta segona formen un sol espai diàfan on poder estar en família i on el color negre n’és el protagonista.

El client, un apassionat de la bona música, volia tenir el seu espai per gaudir-la és per això que la sala d’estar està pensada per complir amb aquesta funció, amb una butaca confortable de marcat disseny i una paret revestida en Pedra Natural Bateig amb un especejat en línies verticals i horitzontals on s’insereix una prestatgeria a mida per guardar vinils i CDS.

Per al bany de cortesia

Vam utilitzar com a revestiment de parets un paper i vam aplicar rajoles només a la zona de l’inodor, donant així una solució diferent.

Per últim, al rebedor està ple de textures naturals: fusta, jute i tocs florals.

Skip to content