Qui som?

UNA PROFESSIÓ ESCOLLIDA TOTALMENT PER VOCACIÓ.

Crear, crear i crear…. Un bullici al cap que no té fre, sempre reinventant-me per fer coses diferents.

Cada projecte i, evidentment cada client, quan t’obre les portes de casa seva, busca una millora que va associada a un canvi personal que neix del seu interior. Un interior que m’encanta escoltar, entendre i analitzar amb la finalitat de buscar una solució creativa personal. He de conèixer la persona, necessito aquesta connexió. 

D’AQUÍ NEIX AQUEST NOU PROJECTE: INTERIORITZA BY PAULA MACHÍ.

Un nou concepte d’estudi-botiga al centre d’Amposta: el meu projecte!… La meva casa per fer la vostra i per les vostres… on viuré per crear-vos els projectes, on a cada espai trobareu els complements i detalls, tant per moblar-les com per vestir-les i decorar-les. Amb roba per la llar, complements de cuina, línia ecològica de bany, productes per gurmet…

No tinc límits, no tinc sostre, canvis a mida, a la mida vostra, la de dins, perquè a dins tots hi portem vida, i a la vida, tots interioritzem! 

Paula-machí

Showroom

En tots aquests anys d’experiència dins el sector m’he adonat que el concepte estudi-botiga no ha variat en el temps. Un volum de mobles deixats en espais que no expliquen la meva feina.

Entrar a Interioritza by Paula Machí és com entrar a casa meva, on els propis objectes que venem expliquen cada espai. Aquests elements variaran constantment fent que cada visita al nostre showroom sigui diferent. 

La planta baixa, a peu de carrer, és l’estudi on pensem cada projecte com si fos únic, on treballem per vosaltres.

També és on tenim exposats la majoria de productes que venem. A banda de mobiliari per la llar i decoració també hi trobareu productes ecològics en alimentació i higiene personal. 

A la planta primera hi ha la zona de dia on conviuen la cuina, el menjador i la sala d’estar en un espai diàfan totalment obert al carrer. 

Al pis superior i trobeu la zona de nit amb un dormitori amb vestidor, un bany i una habitació juvenil. Tot a punt per entrar a viure-hi!

Skip to content